miercuri, 21 august 2013

Calatori printre anotimpuri, luni si zile!

Vara aproape a trecut si probabil fiecare a calatorit, mai mult sau mai putin, mai aproape sau mai departe, cu buget mai mare sau mai mic. Calatoria pe care ti-o propune Hippo Atelier este una care nu te va costa mai nimic (doar 25 lei) si te va purta departe, in lumea personajelor de poveste. Trebuie doar sa urci in trenuletul nostru vesel si explorezi, curios, fiecare vagon.



Mai intai, bursucul din locomotiva ros-galben-albastra te va plimba putin pe "Taramul saptamanii", unde ii vei descoperi pe ursuletul koala, zebra cea zuza, tigrisorul cel vargat si alti patru prieteni care te vor invata cum se spune la fiecare zi a saptamanii in engleza si franceza si care este ordinea acestor zile. Unde mai pui ca in fiecare zi vei primi, tot de la prietenii veseli, un sfat bun care te va ajuta sa ai o saptamana mai frumoasa.



Apoi, daca te vei urca alaturi de Hipo in Trenuletul lunilor, vei afla de la ceilalti amici ai lui (cangurul cafeniu, elefantul dolofan, veverita roscovana sau pinguinul motat) cum se zice la fiecare anotimp si luna din an (tot in cele 2 limbi) si ce activitati frumoase poti face in fiecare luna. Apoi, Aricel, Iepurila, Leo si Fulg de nea te vor ajuta sa inveti carui anotimp ii apartine fiecare luna si apoi iti vor arata cum sa pui in ordine lunile anului.


Si pentru ca sunt sigura ca te vei descurca de minune si vei invata multe lucruri noi si folositoare, iti mai spun un secret. La finalul calatoriei, vei primi de la toti prietenii veseli un dar, un orar simpatic pe care iti vei putea nota (daca nu stii inca sa scrii, sigur te vor ajuta mami sau tati) activitatile saptamanale, fie ca esti la scoala sau la gradi!
 

Ce zici, te-am convins? Esti gata sa pornesti la drum?



Si acum, informatiile pentru mami, tati, buni sau oricine vrea sa faca un pitic fericit daruindu-i setul "Calator printre anotimpuri, luni si zile":

- 25 cartonase educationale tiparite color pe carton gros, plastifiate si rotunjite la colturi, format A6
- un orar tiparit pe carton, format A5
Pret: 25 lei

*Grafica by Hippo Atelier / Tiparit @ Print Design

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu