miercuri, 21 august 2013

Culori, numere, forme...

Sunt sigura ca multi dintre voi ati calatorit pana acum cu masina, poate si cu trenul sau chiar cu avionul sau vaporul. Dar cati dintre voi ati zburat cu balonul, v-ati scufundat in adancuri intr-un submarin sau ati escaladat un munte inalt? Uneori, unele lucruri sunt mai greu de realizat in "lumea adevarata" si cred ca tocmai de asta s-a si inventat lumea minunata a povestilor, unde totul este posibil. Astazi, Hippo te va insoti pe trei taramuri misterioase, unde nu numai ca vei deveni, pentru cateva minute, scafandru, astronuat sau pilot de avion, ci vei invata o multime de lucruri interesante.

Pentru prima calatorie, trebuie sa te tii bine, pentru ca vom zbura mai intai cu avionul, apoi cu covorul fermecat, cu racheta, cu balonul siiii...de ce nu...cu umbrela sau cu zmeul de hartie. Si trebuie sa fii foarte atent, petntru ca nu vom zbura asa, oriunde, ci in lumea fascinanta a culorilor. Vom invata sa recunoastem fiecare culoare si spunem rosu, verde sau maro in engleza si franceza, iar la final, vom invata de la prietenii lui Hippo si un mic secret despre cum se combina culorile. De exemplu, Crocodilul Dilu iti va arata ca daca vei amesteca galben cu albastru vei obtine verde! Nu crezi? Nu ramane decat sa incerci si tu.
Eiiiii...cum ti se pare calatoria noastra, eu chiar simt cum pamanatul imi fuge de sub picioare si incep sa ma inalt, incet, incet!





Gata, ai revenit cu picioarele pe pamant? Bine, te las un pic sa te odihnesti, pentru ca imediat vom porni iar la drum, intr-o noua calatorie. De data asta, pregateste-te sa intri un pic la apa pentru ca vom naviga pe mare, ne vom scufunda in adancuri si vom inota printre pesti, meduze, stelute de mare siiii...printre cifre. Printre cifre? Da, exact, in calatoria aceasta vei afla cum sa recunosti mai usor cifrele, vei invata sa numeri in engleza si franceza si la sfarsit vei putea rezolva cateva exercitii simple. 
Ce zici de asta, nu-i asa ca parca te-a luat deja valul si simti miros de alge si scoici?




Daca te-ai uscat bine si nu esti prea obosit/a, te invit in ultima noastra calatorie. Va fi asa, un pic mai scurta pentru ca stiu ca deja te-am plimbat cam mult. Buunnn, esti gata, pornim? De data asta o vom lua la pas, asa, incet-incet si vom invata cate ceva despre formele geometrice, despre linii si multe altele impreuna cu prietenul nostru, soricelul Chitz. Poate ti se va parea un pic greu, pentru ca sunt multe cuvinte noi si mai sunt si-n engleza si franceza. Dar nu te speria, nu trebuie sa le inveti pe toate odata. Eu m-as bucura ca la finalul calatoriei sa recunosti formele geomerice si sa stii cu ce obiecte sau elemente din natura seamana ele.




Gata, acum chiar meritam sa ne odihnim un pic. Ce zici, facem nani si maine recapitulam ce am invatat?

Intre timp, eu mai povestesc cu mami si tati despre cele trei seturi de cartonase educationale care te vor ajuta sa inveti multe lucruri noi si folositoare:

Set "Zburam in lumea culorilor"
- 14 cartonase educationale tiparite color pe carton gros, plastifiate si rotunjite la colturi, format A6

Set "Navigam in lumea cifrelor"
- 14 cartonase educationale tiparite color pe carton gros, plastifiate si rotunjite la colturi, format A6

Set "Descopera lumea formelor"
- 9 cartonase educationale tiparite color pe carton gros, plastifiate si rotunjite la colturi, format A6

Pret: 40 lei - seria de 3 seturi


*Grafica by Hippo Atelier / Tiparit @ Print Design

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu